Четвертий рік поспіль Тернопіль вшанував поборників українського поступу

Опубліковано в Життя краю 21.11.2017

У день святого Михайла на площі Героїв Євромайдану зібралось керівництво, духовенство краю разом із громадськими активістами та всіма небайдужими тернополянами, щоб вкотре вшанувати всіх, хто спільними діями чинив поступ в Україні як під час Помаранчевої революції, так і під час Революції Гідності.

Саме 21 листопада вже четвертий рік поспіль всією Україною відзначається День Гідності та Свободи. Вже традиційно Тернопіль зустрів його на площі Героїв Євромайдану.

Розпочалось урочисте дійство зі спільної молитви та вшанування всіх загиблих героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання. Далі до привітального слова долучились міські та обласні чиновники.

Після завершення промов постамент Небесної Сотні встелили квітами на знак пошани як до живих та загиблих євромайданівців, учасників Помаранчевої революції, так й до нинішніх захисників нашої держави.

На завершення пам’ятного мітингу всі його учасники одноголосно промовили слова національного гасла-привітання, яке заснували перші поборники Незалежності – бійці УПА та ОУН: «Слава Україні! – Героям Слава!».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.