У Тернополі студенти цілу добу вчитимуться, як реалізовувати власні проекти

Опубліковано в Життя краю 15.11.2017

У Тернопільському прес-клубі організатори «Студентської доби 2017» представили програму свого заходу, яка спрямована  на виявлення та розвиток інтелектуальних і творчих здібностей молоді шляхом залучення до різноманітних цікавих тренінгів та інтелектуальних ігор.

Офіційне відкриття «Студентської доби» відбудеться в п’ятницю, 17 листопада, об 11:00 в Українському домі «Перемога». Нагадаємо, що така подія в Тернополі відбувається вже вп’яте.

– Цьогоріч студдоба буде особливою, адже ми вирішили трохи змінити формат її проведення. Ми поділимо захід на два напрямки. До цього ми працювали тільки над проектним менеджментом, а тепер команди зможуть спробувати себе й в моніторингу та аналітиці, – розповіла голова ГО «Молодіжного обєднання “Файне місто”» Юлія Янчинська.

Організатори зазначають, що «Студентьска доба» проводиться для того, аби студенти зрозуміли, що, об'єднавшись, вони зможуть реалізувати себе.

– В цьогорічній студдобі візмуть участь 5 команд, у кожній з яких буде по 8 осіб. Кожна з команд буде представляти свій навчальний заклад. Участь візьмуть ТНЕУ, ТНТУ ім. Пулюя, ТНПУ ім. Гнатюка, ТДМУ ім. Горбачевського, а також Бучацький коледж Подільського державного аграрно-технічного університету. Стилістика нашого заходу особлива, адже кожна з команд матиме свою унікальну назву і певний талісман, який супроводжуватиме учасників впродовж гри, – пояснила координатор команд Марта Синоруб.

Координатор з роботи зі спікерами Софія Коцур розповіла, що цьогоріч до «Студентської доби» залучили ще більше тренерів локального та рігіонального рівнів, відомих тернополян, громадських діячів, мера міста. Завдяки цим людям студенти матимуть змогу дізнатись більше про фандрейзинг, тимбілдинг, а також дізнаються, як краще спілкуватись та співпрацювати з владою для реалізації власних проектів.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.