Музика, лекції та мистецтво чекатимуть на тернополян наступними вихідними

Опубліковано в Життя краю 15.04.2016

Уп’яте на весні шанувальників передової електроніки та експериментального мистецтва збирає фестиваль Гамселить у Тернополі.

Локалізування Гамселить в Тернополі — маніфест й упровадження культурної децентралізації. Адже фестивалі такого рівня проводять тільки Київ, Дніпропетровськ і Тернопіль. Пріч того, це акт санації естетичного середовища актуальними мистецькими подіями.

На Гамселить виступали майже всі видатні представники української сцени. Серед яких Stanislav Tolkachev, Woo York, Kotra, Zavoloka, Андрій Кириченко, Edward Sol та инші. З минулого року до нас приїжджають мистці з-за кордону. Цього разу будуть артисти з Польщі, Литви та Білорусі.

Гамселить — фестиваль андерграундної електронної музики та суміжних і похідних продуктів медіа-мистецтва. Цьогоріч виставковою частина заопікуються Саша Довгий та Антон Лапов. Обабіч того під час фестивалю прочитають лекції технологічного характеру.

Децентралізація фестивалю має також локальний характер. Щораз він відбувається у іншому місці, зі статусом переферії — так наповнюємо топос міста новими знаками та символами. Основні події цьогорічного Гамселить локалізують  у закинутій швейній фабриці (зведеній на місці та фундаменті Єзуїтського костелу) у центрі міста.

Окрім музики, фестиваль — просто чудова нагода потусити вихідні у Тернополі, потинятися закладами, почілитися біля озера, насолодитися мега-смішними цінами.

 

Уся додаткова інформація — на hamselyt.te.ua.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.