Як тернопільська молодь «вставала з дивану» (фото, відео)

Опубліковано в Життя краю 04.09.2017

«Встань з дивану» - саме під таким гаслом у неділю 3 вересня у центрі Тернополя відбувся 6-тигодинний форум християнської молоді, на який прибуло близько 500 молодих людей віком 16-35 років, повідомляє прес-служба Тернопільсько-Зборівська архиєпархії УГКЦ.

Так, родзинками форуму християнської молоді стали: флеш-моб перед Архикатедрою, виступ музикантів «Керигма проджект» з арсеналом якісної музики, спільна Свята Літургія у Соборі. В такому форматі захід проводився вперше.

 

Також у рамках зустрічі відбулося анкетування молоді. Кожен мав можливість висловити своє бачення Церкви та вказати зауваги щодо покращення її місії у молодіжному середовищі. Вказані у анкетах пропозиції будуть опрацьовані та передані Святішому Отцю Папі Франциску на окремий Синод, який він окремо скликає у Римі.

Фото, відео: Тернопільсько-Зборівська архиєпархії УГКЦ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.