У Тернополі 145 дітей пільгових категорій отримали канцелярські набори

Опубліковано в Життя краю 30.08.2017

Сьогодні, 30 серпня, в приміщенні кінотеатру «Палацу кіно» відбулось свято для школярів із сімей учасників АТО, переселенців, а також для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Малечі подарували набори шкільного приладдя, привітали із початком навчального року, а також показали дитячий фільм. 

- Вже стало традицією, що напередодні першого вересня ми проводимо свято для діток. У ці дні ми маємо можливість передати канцелярські набори, які необхідні першокласникам для початку свого навчання. Цього року ми запросили дітей із сімей учасників бойових дій, а також дітей соціально незахищених категорій нашого міста, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Користуючись нагодою очільник міста привітав усіх дітей з початком нового навчального року та побажав їм бути чемними, добре вчитись, слухати батьків та завжди ходити до школи лише з гарним настроєм.

За словами Сергія Надала, сьогодні 145 дітей отримали канцелярські набори, до яких входить пластилін, олівці, фломастери, зошити. Подарунки придбано за кошти, виділені із міського бюджету. Загалом усіх дітей поділили на три категорії: діти, які йдуть у 1-й клас, діти з неблагополучних сімей, а також діти початкової та середньої шкіл, допомогу яким надав «Карітас».

- Дуже приємно, що наша держава піклується про дітей, батьки яких є учасниками бойових дій. Я приїхав недавно у відпустку, а сьогодні прийшов сюди з племінником, бо братова не змогла, адже потрібно глядіти ще менших діток. Племінник дуже задоволений подарунками,  – каже учасник бойових дій Олег Масло.

До слова, станом на початок серпня за кошти обласного бюджету було оздоровлено 900 дітей пільгових категорій з Тернопільської області, а до кінця цього місяця планували оздоровити 1360 дітей. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.