Відомий кліпмейкер та режисер створить проморолик про Тернопіль

Опубліковано в Життя краю 01.07.2017

Промоційний ролик про Тернопіль створить відомий український кліпмейкер та режисер Тарас Химич.

В центральній частині міста вже відбулись перші професійні зйомки проморолика. Створення відео здійснюється коштом Громадського бюджету в рамках проекту  Тернопіль FEST.

- Ми почали співпрацювати з Тарасом Химичем, бо у нього є чудове бачення того, яким має бути місто в кадрі. Хоча до того ми мали декілька інших сценаріїв проморолика. До зйомок, до роботи тернополяни активно долучаються. Навіть головні герої - обоє з Тернополя. Також у ролику буде багато кадрів красивого Тернополя та тернополян. На відео можна буде побачити кадри на воді, у повітрі, на центральних вулицях, - розповідають в міськраді.

Загалом потрібно ще щонайменше два дні, за які команда Тараса Химича має відзняти весь потрібний матеріал.

 

Обіцяють, що проморолик про файне місто вже скоро зможуть переглянути тернополяни. Все залежатиме від погодних умов, які є важливими для проведення зйомок. Власне презентуватимуть свою роботу не раніше кінця липня - початку серпня.

До слова, Тарас Химич є режисером, сценаристом, оператором та монтажером українського історико-драматичного фільму "Жива", знятого за реальними подіями. 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.