Клоуни-веселуни розважали маленьких тернополян у День захисту дітей (фото)

Опубліковано в Життя краю 05.06.2017

Святкові заходи до Міжнародного Дня захисту дітей «стартували» у Тернополі біля академічного обласного театру актора і ляльки. Розпочалася святкова програма виступом жартівливих клоунів, а завершилась переглядом лялькової вистави «Веселе мишеня».

    Святково-розважальні заходи на подвір’ї театру актора і ляльки зацікавили діток та дорослих своїм різноманіттям. 1 червня маленькі гості могли повправлятися у виготовленні з паперу орігамі, ліпленні фігур із пластиліну, позмагатися на кращий малюнок на асфальті «Щасливої миті дитинства», подивитися на ростових ляльок. Кожному бажаючому умільці-волонтери розфарбовували обличчя аквагримом.

    Клоуни-ведучі у костюмах веселили діток жартами, грали з малечею в потяг, запускали в повітря прапор кольору веселки.

- Проведення у День захисту дітей цікавих розважальних заходів для малечі є справді дуже важливим, адже це згуртовує діток, допомагає їм здружитися, активно й цікаво проводити час. Тому ми стараємося максимально заохотити кожного нашого сьогоднішнього гостя до гри та різнорідних майстер-класів, - розповіла волонтер святкового заходу Гурська Настя.

    Святкування відбулося за сприяння Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.