На Театральному майдані уже «виростає» фестивальне містечко (фото)

Опубліковано в Життя краю 05.05.2017

Сьогодні у Тернополі стартує фестиваль «Тернопільська брама».

На фестивалі організатори обіцяють поставити музичну сцену у вигляді рингу, пригощати присутніх 400-метровою ковбасою, а також частувати першим місцевим напоєм – «Тернівкою».

«Музична сцена буде розміщена у центрі Театрального майдану та відкрита з усіх сторін, тобто у вигляді рингу. У Тернополі такого формату сцени ще не робив ніхто, - розповідає один з організаторів Руслан Миронов. - На сцені виступатимуть цікаві артисти –фіналісти Євробачення «Сальто назад», учасники шоу Х-фактор «The Hypnotunez», місцевий колектив Los Colorados та багато інших».

На окрему увагу заслуговує оформлення самої локації фестивалю. Будиночки на центральній площі перетворяться на живу галерею у вигляді старих пам’яток архітектури, які уже зникли або дуже пошкоджені. Зокрема, на стінах будиночків з’являться вулиця Сагайдачного, старий Залізний вокзал, пам’ятник Міцкевичу, тощо.  Зустрічатиме на вході гостей 7-метрова брама, яку будують зі скляних пляшок.

Частуватимуть присутніх рекордною 400-метровою ковбасою та новим продуктом – пайдою, а також обіцяють організатори презентувати новий місцевий колоритний напій «Тернівка».

«Ми працюємо над створенням позитивного іміджу Тернополя, щоб наше місто було впізнаване на просторах України, щоб сюди їхали туристи», - додає організатор.

 

Ірина Гуцалюк

учениця 11 класу ЗОШ №19

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.