Танці просто неба, вистава та подарунки: масштабне свято для дітей у Тернополі організували волонтери «Платформи єдності» (фоторепортаж)

Опубліковано в Життя краю 05.06.2024
Святкове дійство організували волонтери «Платформи єдності» у Тернополі з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

У такий спосіб волонтери вкотре нагадали, що кожна дитина має право бути захищеною та розвиватися для кращого майбутнього.

– Війна позбавила українських дітей щасливого дитинства. Хтось з малечі був змушений виїхати за кордон, хтось втратив тата чи маму на війні або чекає їхнього повернення додому, а хтось годинами змушений сидіти в укриті майже щодня. У цей день ми, дорослі, маємо показати дітям, що ми поруч і дбаємо про них,– зазначив голова «Платформи єдності» Тарас Серетний.

Понад 400 дітей взяли участь у святковому дійстві. Вони переглянули виставу «Кіт у чоботях», спробували себе у танцювальному майстер-класі від StarDance та отримали подарунки від «Платформи єдності» і партнерів.

І діти, і дорослі, які відвідали захід, розповіли, що свято їм дуже сподобалося, тож надалі стежитимуть за ініціативами «Платформи єдності».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.