У Тернополі відкрили ще один осередок боксу: дітей тренуватиме відомий херсонький чемпіон

Опубліковано в Життя краю 01.05.2024
З 1-го травня на базі СК “Текстильник” стартують заняття нових груп з боксу для дітей під наставництвом Олександра Євтушенка.
 
Олександр Євтушенко родом з Херсона, де займався тренерством. Серед його спортивних досягнень – звання Майстра спорту України та титул чемпіона України (2004 рік). 
 
Про це розповідає президент федерації боксу Тернопільської області Євген Степанов.
 
– Він кваліфікується на тренуванні дітей. Має всі допускні документи та педагогічну освіту – ступінь магістра у фізичному вихованні та спорті. Тож батьки можуть бути спокійними за своїх дітей та те, наскільки професійно буде проходити навчальний процес, – говорить Євген Степанов. 
 
Олександр Євтушенко розповідає, у Херсоні займався тренерством впродовж 5 років. 
 
– Бокс займаюся усе життя, тож можна сказати, що живу ним. Люблю дітей і хочу передати їм свої професійні знання, – каже тренер.
 
Тренування проходитимуть у понеділок, середу та п’ятницю, зазначає президент боксерського клубу “Нокаут” Михайло Будзінський. 
 
– О 17 годині проходитимуть тренування для вікової групи 5-9 років, о 18 годині – 10-17 років. Заняття для вікової категорії 17+ проходитиме о 20 годині. Це групи для початківців, тож усі хто хотів спробувати себе у боксі можуть долучитися. Записатися у групи можуть як хлопці, так і дівчата, – повідомляє Михайло Будзінський.
 
Для сімей полеглих захисників заняття безкоштовні.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.