Концерт та подарунки: волонтери «Платформи єдності» організували мистецький захід для людей «золотого віку» (фото, відео)

Опубліковано в Життя краю 10.10.2023
З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку «Платформа єдності» організувала свято «Золота осінь – золотий вік» для людей 60+.
 
На гостей заходу в обласній філармонії чекав концерт Академічного ансамблю народної музики «Візерунок» та подарунки.
 
– Ми організовуємо різносторонні заходи – і для дітей, і відвідуємо військовослужбовців в лікарнях. Вирішили, що також маємо не забувати і про старше покоління, яке також потребує нашої уваги,– розповів волонтер «Платформи єдності» Юрій Смакоуз.
 
Волонтери кажуть, таким чином хотіли урізноманітнити дозвілля літніх людей, відволікти їх від поганих новин і тривог. На свято прийшли понад три сотні літніх людей.
 
– Ми запросили і внутрішньо переміщених осіб, і батьків захисників та захисниць України, і волонтерів, і інших жителів краю,– розповів голова «Платформи єдності» Тарас Серетний.
 
Як відбувалося благодійне мистецьке дійство – дивіться у відео.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

07.05.2024 soroka
Данія готова інвестувати у Тернопілля
Днями Тернопільщину відвідала делегація у складі представників гуманітарної місії ОБСЄ, представників українського бізнесу і данських…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.