Тернопільські боксерки здобули два "срібла" на чемпіонаті України

Опубліковано в Життя краю 03.10.2023
 
З 25 вересня по 1 жовтня у Рівному проходив Чемпіонат України з боксу серед юніорів (хлопців та дівчат).
 
Участь у змаганнях 350 спортсменів з усієї країни.
 
Тернопільщину на чемпіонаті представили четверо боксерів ТОФБУ, вихованці ОДЮСШ з літніх видів спорту та КДЮСШ з греко-римської боротьби (відділення боксу).
 
Зокрема двоє боксерок здобули друге місце. Про це розповів тренер дівчат Руслан Фірман.
 
– Добре себе проявили та показали хороші результати Тетяна Морозовська та Діана Мовчко. У ваговій категорії 52 кілограми Тетяна Морозовська впевнено здолала трьох своїх суперниць. Лише в фінальному поєдинку роздільним рішенням поступилася своїй візаві з Броварів (Київська область), зайнявши 2 місце, каже Руслан Фірман.
 
У ваговій категорії 54 кілограми “срібло” здобула Діана Мовчко.
 
 – Діана теж виступила досить впевнено. У перших трьох поєдинках вона також здобула перемогу і лише у фіналі поступилася спортсменці з Київщини, фіналістці чемпіонату Європи, зайнявши друге місце, – говорить Руслан Фірман.
 
Дівчата є представницями ТОФБУ та обласного ШВСМ, тренуються у СК “Текстильник” та БК “Шкіряна рукавичка” під керівництвом Руслана Фірмана та Михайла Будзінського.
 
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.