Вистава, подарунки та танці з псом Патроном: «Платформа єдності» організувала свято для дітей військових

Опубліковано в Життя краю 03.10.2023
 
На сцені Тернопільського обласного академічного театру актори на годину перевтілилися в героїв української народної казки «Котигорошко».
 
Театральну постановку демонстрували у межах благодійної акції «Від маленького серця до великого миру». Організував її волонтерський центр «Платформа єдності» з нагоди Дня захисників та захисниць України.
 
У такий спосіб волонтери хотіли влаштувати свято для дітей, чиї батьки захищають Україну від ворога.
 
– Обрали патріотичну казку «Котигорошко», щоб діти відчули цей дух. Малеча прийшла з листівками, побажаннями і привітаннями для воїнів, які захищають Україну, – зазначила координаторка волонтерського центру «Платформа єдності» Леся Серетна.
 
Волонтери кажуть, що мета ініціативи – підняти дітям настрій, оскільки їхні батьки зараз на фронті, тож не мають можливості бути разом.
 
– Неможливо злічити, скільки таких заходів ми вже провели. Намагаємося придумувати щось нове для малечі. Так зробили і цього разу,  розповів голова «Платформи єдності» Тарас Серетний.
 
Після перегляду вистави волонтери вручили дітям подарунки.
 
– Ми переконані, що листівки дітей зі словами вдячності допоможуть воїнам нищити ворога на фронті. А тим захисникам, які зараз в лікарні, ці щирі подяки допоможуть швидше одужати, – наголосив волонтер «Платформи єдності» Юрій Смакоуз.
 
Наприкінці благодійної акції «Від маленького серця до великого миру» діти також зустрілися з псом Патроном. Разом з ним малеча взяла участь у танцювальному флешмобі.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.