Обнадійлива рівновага. «Дністер» і «Медобори» зіграли перші матчі в аматорському Кубку України

Опубліковано в Життя краю 22.09.2023

Два представники Тернопілля провели свої перші матчі в 1/8 фіналу аматорського Кубка України з футболу. Обоє залишили непогані шанси на продовження боротьби.

Заліщицький «Дністер» приймав удома чинного чемпіона Закарпаття «Вільхівці», з екс-капітаном «Дніпра» і національної збірної України Сергієм Дірявкою на чолі. Для представника нашого краю то був дуже складний матч. Пропустив «Дністер» від Назара Хрієнка на стартових хвилинах. Вирівняли ситуацію господарі на старті другого тайму, коли після навісу Романа Голодриги головою м’яч у сітку воріт спрямував Олександр Жумига. В решту часу «Дністер» домінував на полі, але рахунок на табло не змінився. 1:1 – перед матчем-відповіддю на виїзді результат не найгірший.

Аналогічний підсумок зафіксований і в матчі «Медоборів» з Зеленого і представника Львівщини «Миколаєва». В складі представників Чортківщини відзначився Юрій Заставецький, за гостей забив Богдан Адам.

Повторні матчі 1/8 фіналу у Вільхівцях і Миколаєві представники Тернопілля проведуть 4 жовтня. В цих матчах нічиєї вже бути не може. В разі рівного підсумку команди гратимуть додаткових 30 хвилин. Якщо переможця не виявлять і вони, команди посперечаються в серії пенальті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.04.2024 soroka
Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал
У Тернополі відбулася акція «Писанка Захиснику». Дітки та колективи освітніх закладів підготували великодні гостинці для…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.