У Тернополі погасили поштову марку «Гвардія наступу» (фото)

Опубліковано в Життя краю 09.05.2023

У Тернополі відбулося спецпогашення поштового блоку «Слава силам оборони і безпеки України! Гвардія Наступу!», який сьогодні вводять в обіг.

Він складається з трьох марок, присвячених Національній поліції України, Національній гвардії України та Державній прикордонній службі України.

Автор малюнків до марок та іншої поштової продукції Олександр Охапкін.

Випуск марок продовжує військову тематику та присвячений Силам оборони і безпеки України, каже директор Тернопільської дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта» Любов Гринчишин.

– Цей блок виготовлено за сприяння Національної гвардії України, Національної поліції України і Прикордонної служби України. Це продовження героїчної серії марок воєнного періоду. У цей не легкий час наші марки відображають кожен етап героїчної оборони України, розповідають усьому світу про те, що у нас відбувається, – каже Любов Гринчишин. – Марка – це вдячність. Сьогодні ми щиро дякуємо за роботу працівникам цих підрозділів, які дарують безпеку всім. Марки будуть продаватися в усіх відділеннях «Укрпошти» і зокрема у сільських, тому запрошуємо всіх придбати її й поповнювати свої філателістичні альбоми.

До «Гвардії Наступу» долучилося багато тернополян, каже начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

– Сьогодні і спецпідрозділи Нацполіції на передку і Нацгвардія і Державна прикордонна служба разом з ЗСУ. Всі сили оборони намагаються захистити нашу Батьківщину, вигнати ворога. Дуже важливо, що до «Гвардії Наступу» долучилося багато тернополян. Ми дякуємо людям, які добровільно беруть участь у звільненні нашої країни, – каже Олександр Богомол.

Загальний тираж поштового блоку становить 235 тисяч примірників.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.