Тернопільські каратисти – на п’єдесталі пошани в Європі

Опубліковано в Життя краю 09.05.2023

Для тернопільських каратистів європейського рівня змагання в іспанському місті Сабаделі були важливими і відповідальними. Адже молоді спортсмени мали на меті не лише вибороти медалі, а й ще раз заявити про Україну як спортивну державу.

Тож шостого травня в Іспанії, у місті Сабаделі, що за 20 кілометрів від Барселони, тернопільські каратисти взяли участь у 6th WKB European Kyokushin Championship. 

У складі збірної команди України – два спортсмени Тернопільської обласної федерації з Кіокушин-кан карате Катерина Сіканович і Тарас Якимець.

Тарас Якимець довів, що він найкращий у своїй категорії, а це юнаки 16-17 років вагою до 60 кг. Він у цій категорії зайняв перше місце.

Катерина Сіканович посіла третє місце серед жінок у категорії вагою понад 65 кг.

– Пишаюся нашими переможцями й бажаю подальших успіхів на всеукраїнській та міжнародній арені, щоб прославляти нашу сильну й незламну батьківщину Україну! Ми вдячні нашим воїнам ЗСУ за можливість тренуватися на рідній землі й продовжувати розвиватися, – каже тренер спортсменів Тетяна Чубата.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.