Вистава та подарунки: у Тернополі волонтери «Платформи єдності» організували свято для дітей військовослужбовців (фото, відео)

Опубліковано в Життя краю 13.03.2023
 
Діти військовослужбовців у п’ятницю, 10 березня, побували на виставі у Тернопільському обласному академічному українському драматичному театрі ім. Т.Г Шевченка.
 
Організували дійство волонтери «Платформи єдності» під гаслом «Весна переможе»!
 
Малеча мала нагоду переглянути виставу «Чари прадавнього лісу» про добро, любов та повагу до ближніх. Опісля діти отримали пакунки солодощів. Відвідали свято орієнтовно чотири сотні дітей.
 
– Усі прекрасно розуміють, що зараз відбувається в нашій країні. Кожен повинен робити те, що він може зараз робити. Ми вибрали напрямок волонтерський – робимо те, що можемо. З перших днів тієї біди, яка охопила нашу країну, ми намагаємося підняти дітям настрій, – розповів голова благодійної організації «Платформа єдності» Тарас Серетний.
 
Пані Мар’яна привела на виставу двох синів. Каже, що такі заходи дуже важливі.
 
– Хоч вони вже немаленькі, але радіють, коли отримують подарунки чи  відвідують цікаві заходи, спілкуються. Діти перебувають у русі, а також відчувають, що про них не забули, – наголосила дружина військовослужбовця Мар’яна Палцан.
 
Актори підготували для дітей найпопулярнішу виставу, каже директор Тернопільського обласного драматичного театру Борис Репка.
 
– Грати для дітей військовослужбовців – велика честь. Сьогодні вони чекають своїх татусів з війни. Тож хочемо, щоб вони хоч на мить потішилися, повеселилися,  зазначив Борис Репка.  
 
Волонтери «Платформи єдності» вдячні усім партнерам, завдяки яким відбуваються такі заходи, зокрема підприємцю Павлу Коломійцю.
 
Дитячі свята волонтери проводять також за підтримки Тернопільської обласної військової адміністрації.
 
– Це надзвичайно важлива робота, адже ми маємо працювати заради нашої перемоги, як один згуртований організм!  переконаний заступник голови ОВА Віктор Устенко.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.