Волонтери «Платформи єдності» отримали повну вантажівку гуманітарної допомоги з Іспанії (відео)

Опубліковано в Життя краю 01.02.2023
Вантажівку теплих речей та іншої гуманітарної допомоги волонтерський центр «Платформа єдності» отримав від українців з міста Сарагоса, що в Іспанії.

Це вже дев’ятнадцята вантажівка, яку відправляє асоціація «A.U.R.A» з Сарагоси в Україну.

– Ми отримали ковдри, подушки, білизну, теплий одяг. Наші волонтери сортують допомогу, аби відправити у госпіталі, на фронт, а також в українські міста, які вже звільнені від окупантів, – зазначив засновник «Платформи єдності» Тарас Серетний. –  Захисники та захисниці, які зараза боронять нашу державу, набагато більше втомлюються, борються в набагато складніших умовах. А тому ми в тилу маємо працювати, не покладаючи рук, щоб вони відчували нашу підтримку.  

Президент асоціації «A.U.R.A» Аліна Клочко каже, після 24 лютого їхня організація почала активну діяльність, щоб допомогти Україні.

– Ми відправили вже повних дев’ятнадцять вантажівок гуманітарної допомоги. Готуємо двадцяту. Окрім цього, купили вже одинадцять транспортних засобів – 5 «швидких», 5 джипів і 1 мінібус,– поділилася Аліна Клочко.  

Від початку війни за допомогою до волонтерського центру «Платформа єдності» звернулися понад 15 тисяч людей.

– Щиро дякуємо благодійному фонду «A.U.R.A», транспортній компанії Alltrans, тернопільському підприємцю Павлу Коломійцю та усім нашим волонтерам. «Платформа єдності» співпрацює з Польщею, Швецією, Іспанією, Італією, Нідерландами. Щотижня ми відправляємо кілька вантажів для військових,  розповіла волонтерка «Платформи єдності» Леся Серетна. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.