Версія для друку

Наступних вихідних у Тернополі автомобілісти розгадають головоломки

Опубліковано в Життя краю 20.01.2017

Для водіїв Тернополя організовують автоквест.

Тернополян запрошують взяти участь у 50-ій ювілейній грі автоквесту у місті Тернополі. Про гру повідомляють на сайті te.quest.ua.

Автоквест - це пригодницька інтелектуально-рухлива гра по вулицях міста у режимі реального часу на автомобілях, під час якої потрібно розгадати безліч логічних загадок і виконати захоплюючі завдання. Це яскраві емоції, незвичайні місця улюбленого міста, дух суперництва та жага до перемоги.

Для участі потрібно: 

1. Автомобіль: 1шт. 
2. Команда від 2-х до 5-ти чоловік 
3. Ліхтарі кожному гравцю 
4. Гаджети з доступом до Internet 
(мінімум 2 на команду, також рекомендуємо подумати про додаткове живлення до гаджетів) 
5. Навігація (карта Тернополя) 
6. Фотоапарат (вистачить на телефоні) та можливість залити фото у Internet 
6. Зручний і теплий одяг 

Правила гри: 

Безпека: 
Оголені дроти, траснформаторні підстанції і газові загорожі не грають!!! 
За STOPи не заходити. 
На об"єктах не шуміти і уваги до себе не привертати. 
Правила дорожнього руху ніхто не відміняв! 
За порушення - штраф для команди або дискваліфікація!!! Будьте обережними! 

Гра побудована в форматі: "логіка-доїзд-пошук". 
Нанесення: оранжевий і чорний балон, чорний маркер. 
Всі завдання українською мовою (для тих у кого російська розкладка дублювання і-и). 

Всі коди починаються з : Q та вбиваються без . Наприклад, знайшли- 
Q ВІКНО567 , в систему вбиваєте- вікно567 (без Q) 

Нагадуємо про деякі елементи гри: 

- "ЗАГАДАНА ВУЛИЦЯ" - потрібно відгадати назву вулиці, приїхати на місце та знайти код. Вулиця = майдан, проспект, провулок, площа. 

- "ЗАГАДАНО ОБ'ЄКТ" - потрібно відгадати назву об"єкту, приїхати туди та знайти код. Об'єктами можуть бути - пам'ятники, фонтани, бари, заводи і ін. споруди. 

- "ВХІДНИЙ КОД" - код входу в об"єкт (велика буква Q оранжевим або чорним балоном біля якої код чорним маркером). Після введення вхідного коду в систему з'явиться наступне завдання з кількістю кодів на цьому об'єкті. 

-"ДОЇЗД" - в завданні точно вказано, куди потрібно прибути (назва вулиці/об'єкта чи позначення на карті). Доїзд може бути заглушеним (наприклад, у вас є 5 хв. щоб доїхати до....) або введенням вхідного кода. 

- На рівнях типу «ЛОГІКА» їхати нікуди не потрібно, все вирішувати в машині. В якості відповіді виступає якесь слово або комбінація слів. Формат відповіді безпосередньо вказаний у завданнях. Перебір дозволений. 

- «ТУПОПОШУК» - це безпосередньо пошукові рівні, на яких потрібно знайти певну кількість кодів (зазначено в завданні). Після знаходження і вбивання потрібної кількості кодів, рівень закривається. 

- «ЛОГІЧНИЙ ПОШУК» - це пошукові рівні, на яких потрібно розв'язати певну логічну загадку. Допомогою для її вирішення виступають коди (закривають сектора) або підказки (слова,малюнки, знаки), нанесені на об'єкті. 
Наприклад, на обєкті : Q[ малюнок вікна] 567- код вбиваєте : вікно567. 

"ОЛІМПІЙКА" - коди , частина яких нанесені на об'єкті, а частина закривається за олімпійським принципом (в завданні буде вказано більш детальніше) 

- «ПЕРЕБІР» - метод взяття кодів завдання підбором схожих за змістом слів або словосполучень. 

- " БОНУС/ШТРАФ" - нарахування/зняття ігрового часу 

- " АГЕНТСЬКИЙ РІВЕНЬ" - це рівень, на якому потрібно знайти конкретну людину- агента та виконати безпосередньо якесь завдання, після чого він віддасть вам код переходу на інший рівень. 

В випадку виникнення непередбачених ситуацій (НС), на розсуд авторів рівень може бути знятий. Однак, якщо його повністю пройшли 5 і більше команд до настання НС - рівень не знімається, а всім командам, які потрапили на нього вже після НС нараховується середній час проходження на основі результатів команд, які пройшли рівень нормально. 

Місце фінішу буде вказано після проходження останнього завдання. Велике прохання повідомити, якщо ви вирішили закінчити гру достроково, а також про ваше бажання чи небажання бути присутнім на фініші.

Реєстрація та детальна інформація в групі та на сайті.

ПОЧАТОК:  19:00

ДАТА:  28.01.17 (СУБОТА)

ВАРТІСТЬ: 400 грн

ВИЇЗД: автостоянка біля ТРЦ "ПОДОЛЯНИ"