Тернопільські боксери вибороли дві «бронзи» на всеукраїнському чемпіонаті у Рівному

Опубліковано в Життя краю 17.10.2022
Упродовж шести днів, 10-16 жовтня, у Рівному відбувався Чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок віком до 22 років.
 
Присвятили змагання Дню захисників та захисниць України.
 
Гідно виступили на чемпіонаті тернопільські боксери Ярослав Шнуровський, Володимир Куліковський та Микола Загородний. Тренуються спортсмени під керівництвом Володимира Шнуровського.
 
– Я задоволений результатом своїх вихованців. Ярослав Шнуровський та Володимир Куліковський здобули «бронзу». Микола Загородний залишився без призового місця, але не менш гідно представив Тернопільщину на чемпіонаті. Варто відзначити, що хлопці дебютували в дорослому боксі. Перший раз боксували без шоломів. Враховуючи те, що вони тільки з «молоді» перейшли в «чоловіки», то це дуже хороший результат,  розповів «Тернополянам» тренер боксерів Володимир Шнуровський.
 
Чемпіонату передував трьохтижневий навчально-тренувальний збір.
 
– Ми посилено тренувалися в «Палаці спорту». Виїжджали на спаринги в Хмельницький, до нас приїжджали боксери з Івано-Франківська. Дякуємо голові Федерації боксу Тернопільської області Євгену Степанову. Хоч він зараз захищає Україну на фронті, та знаходить час допомогти спортсменам,  додав Володимир Шнуровський.
 
Тренер наголошує, боксерам, як і всім українцям, нелегко під час війни, але кожна перемога стає ще вагомішою, аніж раніше.
 
– Це – перший чемпіонат, який відбувся після 24 лютого. Тривоги змушували боксерів припиняти поєдинки, спускатися у сховища. Конкуренція вже не така, як була до війни. Хтось із спортсменів не має змоги тренуватися, хтось перебуває на фронті, але ми продовжуємо працювати і перемагати заради однієї спільної перемоги, яка буде незабаром!  підсумував Володимир Шнуровський.  
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.