У Тернополі сотні людей чекали у чергах за новою поштовою маркою (відео)

Опубліковано в Життя краю 23.05.2022

Сьогодні о 14:00 годині стартував продаж нової поштової марки «Русскій воєнний корабль… Всьо».

Аби придбати марку, люди вишиковуються в черги біля поштових відділень міста.

Зокрема, о 17:30 біля відділення «Укрпошти», що на вулиці Руській зібралося чимало людей.

Дехто з містян розповідає, що чекає вже кілька годин, аби придбати марку.

– Стою тут вже другу годину. Були з другом на деяких інших відділеннях але не встигли придбати марку, розповідає Олександр. – Хочу придбати марку для колекції. Більше того, з першою маркою я зробив собі тату на пам'ять. Дуже сподобалася робота художника і вирішив на собі це залишити.

Згодом у черзі почали говорити, що марок вже немає. Однак, дехто залишився чекати.

– Стою тут в черзі з 15-ї години. Щойно нам сказали, що марок вже немає але я ще чекаю. Може вдасться купити листівку, – розповідає пані Анастасія. Я колекціоную марки. У мене є марка з першої серії тому я вирішила придбати й цю, до пари.

Поштова марка «Русскій воєнний корабль… Всьо» є другою з серії про корабель та присвячена потопленню крейсера «Москва» 40 днів тому.

Марка вийде накладом у 5 000 000 примірників, у двох номіналах: «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Смерть ворогам!» F для відправлень по Україні та «Русскій воєнний корабль … ВСЬО! Слава нації!» W для міжнародних відправлень.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.