Замість ресторану – в гори: випускники з Тернопільщини станцювали вальс на Говерлі (відео)

Опубліковано в Життя краю 05.07.2021

Замість гучного святкування випускного у ресторані учні Бережанської гімназії імені Богдана Лепкого обрали вальс у горах.

Випускники разом із класним керівником відправилися у Карпати. Вони піднялися на Говерлу й там станцювали вальс.

Однокласники любили подорожувати разом, тому таке завершення школи вважали найкращим варіантом святкування, розповіла «Сороці» одна із випускниць Дарина Цапок.

– У нас, в Бережанах, вже відходить традиція святкування випускного вечора у ресторанах. Цього року подорож замість застілля обрали випускники трьох шкіл з чотирьох. Спершу ми хотіли їхати до Туреччини, однак через карантинні обмеження передумали – вирішили святкувати на Говерлі, – зазначила Дарина Цапок.   

Випускники взяли участь у традиційній ході, яка відбулася в Бережанах 27 червня, а вже наступного дня поїхали у Карпати.

– Спершу були такі, що хотіли традиційний випускний, але з часом ми якось переконали один одного і дійшли до спільного рішення. У результаті поїхав весь клас, окрім одного хлопця, бо він, на жаль, не зміг, поділилася Дарина.  

Танцювати вальс учні вчилися весь рік.

– У вересні ми були на карантині, а вже у жовтні, коли повернулися до навчання, взялися вчити вальс. Нам пощастило, бо вчителька фізичної культури – хореограф. Саме вона й допомогла опанувати танець. Коли підіймалися на Говерлу, хтось казав, що не зможе танцювати, бо втомився, однак ми трішки відпочили і таки зробили це, підкреслила Дарина Цапок.   

Про те, що обрали подорож, а не ресторан, ніхто з випускників не пошкодував, наголосила дівчина.

– Моя сестра сім років тому закінчувала школу, тому я добре знала, у скільки обійдеться випускний. Щодо нашої подорожі, то це було дуже круто. Така дружня атмосфера. Ми спільно готували сніданки, обіди, вечері, це ще більше нас зблизило. Я б повторила! зазначила випускниця.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.