Відома біатлоністка з Тернопільщини Олена Підгрушна пише книгу

Опубліковано в Життя краю 07.04.2021

Українська біатлоністка, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна працює над автобіографічною книгою.

Про це вона розповіла журналістам під час пресконференції щодо підсумків біатлонного сезону.

Спортсменка каже, дописи на тему спорту почала активно публікувати на своїх сторінках у соціальних мережах. Побачила, що це викликає неабиякий інтерес у читачів. Разом із своєю менеджеркою Олена Підгрушна таки вирішила видати книгу.

– Щоразу під час зустрічей з вболівальниками, спортсменами, журналістами я даю відповіді на десятки запитань. Мені неодноразово казали: «Подумайте про книгу». І так воно пішло… Потім родичі підтримали цю ідею, друзі. Таку думку я виношувала роками. Тепер у мене з’явилася менеджерка Лілія, вона впевнено сказала: «Сідай, пиши», – поділилася Олена Підгрушна.

Менеджерка спортсменки Лілія Проць зазначила, що в Україні дуже мало саме біографічних книг. Багато видань пишуть про спортсменів, але оповідь не ведеться від імені героя.

– Як спортсменка в минулому я знаю, що людям цікаво слухати й читати про мій шлях у спорті. Тому запропонувала Олені написати книгу. Вважаю, що за 20 років їй є що розповісти – чим живе Олена Підгрушна, як стріляє, як розпочинається її ранок… Зараз Олена почала давати багато відповідей на питання у соцмережах. Один із сайтів навіть назвав її сторінки «енциклопедією біатлону», – розповідає Лілія Проць. – Наразі ми ведемо перемовини з видавництвами й шукаємо людину, яка буде редагувати текст, складе зміст й дасть нам поради щодо того, як зробити книгу цікавою для читачів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.