Тернополянки «золотого віку» знялися у відвертій фотосесії (фоторепортаж)

Опубліковано в Життя краю 03.03.2021

Жіноча краса не має вікових обмежень. Цю тезу підтверджує фотовиставка «Антиейджизм», яку сьогодні, 3 березня, відкрили у Тернополі.

В Українському домі «Перемога» презентували відверті світлини дев’яти жінок «золотого віку». Усі вони – учасниці проєкту Тернопільського міського територіального центру під назвою «Антиейджизм».

Із жінками упродовж трьох місяців працювали психологи, стилісти, візажисти, перукарі, а фотограф Вілена Орловська закріпила результат фінальною фотосесією.

Про свої враження від участі в проєкті учасниці розповіли «Сороці».

– Зйомки проходили у дуже піднесеній атмосфері. Все вдавалося, я зовсім не комплексувала і легко увійшла в роль моделі. Радію, що сьогодні можу бачити такий гарний результат, але сумно, що проєкт завершується. Це – вже історія. Звісно, будуть нові ідеї, у яких я обов’язково братиму участь, – каже 62-річна Любов Корнелівна Салова.  – Тернопільський міський територіальний центр я відвідую вже 7 років. Взагалі веду активний спосіб життя – їжджу на електричному самокаті, подорожую, люблю спорт.

Аби розділити радість на виставку прийшла й подруга Любові Салової – народна артистка України Люся Давидко.

– Ми із Любою зустрілися на лікарняному ліжку під час пандемії коронавірусу. Так почали спілкуватися й стали добрими друзями. Ця виставка – гарна, святкова. Я як жінка добре розумію те, якими ми можемо бути, якщо хочемо, поділилася Люся Давидко.

Ще одна учасниця проєкту «Антиейджизм» – тернопільська журналістка, письменниця, поетеса, громадська діячка Леся Любарська.

– Ми – жінки, які заперечують старість. Хочемо бути завжди молодими, впевненими в собі й бажаємо цього іншим. Для того, аби оголитися на фотосесії також потрібна впевненість. Звісно, всі світлини пристойні, вони добре розкривають красу та ніжність жінок «золотого віку». Головне – аби в душі була радість, любов та внутрішня краса. У своєму вірші я кажу: «Ми буденності сказали «ні». І хай там що говорять, комусь – мурашки по спині, для нас – емоцій море». Звісно, не кожен може позитивно ставитися до цієї фотосесії, але ми отримали дуже багато хороших емоцій, зазначила Леся Любарська.  

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.