Тернопільські активісти вимагають відставки Генерального прокурора Ірини Венедіктової

Опубліковано в Життя краю 02.03.2021

Тернопільські активісти ГО «Рух ветеранів та волонтерів «Захисти Україну»» підготували заяву до депутатів Тернопільської міської та обласної рад з вимогою звернутися до президента України Володимира Зеленського або він зробив все необхідне для звільнення ув’язнених громадських діячів.

–  Ми вимагаємо звернутися на сесіях Тернопільської міської та Тернопільської обласної рад до президента України з вимогою невідкладно вчинити всі необхідні дії для звільнення всіх незаконно ув'язнених українських патріотів. Також відправити у відставку Генерального прокурора Ірину Венедіктову, діяльність якої кидає велику тінь на правову систему України на міжнародній арені та ставить під загрозу існування демократичного суспільства за яке віддали життя Герої Небесної Сотні та воїни російсько-української війни. Водночас вжити заходів щодо звільнення та притягнення до відповідальності відвертих агентів Кремля таких, як Андрій Портнов та Олег Татаров, – повідомив голова ГО «Рух ветеранів та волонтерів «Захисти Україну»» Дмитро Гайдуцький.

Ветерани зазначали, що ці вимоги є доповненням до звернення, яке активісти вже передали посадовцям Тернопільської міської та Тернопільської обласної рад раніше.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.