Версія для друку

Тернопільський астролог розповів, що подарувати на День закоханих різним Знакам Зодіаку

Опубліковано в Життя краю 13.02.2021

День Святого Валентина, без сумніву, найбільш романтична дата року. Напередодні свята усіх закоханих вітрини більшості місцевих магазинів практично переповнені валентинками, м’якими іграшками та іншими святковими прикрасами, а в очах рябить від червоно-рожевого декору.

Проте, головною проблемою напередодні 14-го лютого є вибір подарунку для другої половинки. Ще складніше буває вирішити, як саме відсвяткувати День Святого Валентина.

Як підготувати вдалий сюрприз для коханої людини, враховуючи її Знак Зодіаку, «Сорока» запитала у  тернопільського астролога Ігоря Балябаса.

Експерт наголошує, що усі ці рекомендації є загальними, адже більш конкретні поради потребують особистих даних людини.

— Є свої нюанси. Всі представники Знаку різні, тому не можна сказати що це характеристика усіх людей народжених  у цей період. Велику роль грає година, дата і місце народження. Тоді це буде індивідуальний гороскоп, — каже Ігор Балябас.

Говорячи про Овнів астролог зазначає, що вони — люди настрою. Тож підбираючи подарунок для представника цього Знаку потрібно чітко знати, чим людина «дихає» зараз.

Овни це, в першу чергу, люди моменту —спонтанні та бурхливі. Вони дуже бурхливо реагують на те, що їх хвилює. Тож при виборі треба знати та врахувати, що конкретно його цікавить в цей день, місяць, рік, — говорить астролог. — Це також може бути щось пов’язане зі спортом. Наприклад, абонемент в спортзал. Враховуючи, що Овен — вогняний знак, йому підійде щось активне та цікаве.

При виборі місця святкування також краще поцікавитися думкою самого Овна, каже Ігор Балябас.

— Найкраще просто зв’язатися і прямо запитати, як вони хочуть відсвяткувати День Святого Валентина. Їм сподобається така прямота, — зазначає експерт.

Готуючи сюрприз для Тельців варто пригледітися до дорогих але практичних речей.

— Телець — земний Знак. В гороскопі він асоціюється з другим домом, а це — фінансові питання та гроші. Підбираючи подарунок представникам цього знаку слід орієнтуватися на дорогі, розкішні, але водночас практичні речі. Наприклад, золоте кільце або красиве пальто, — каже Ігор Балябас. — Найпростіший дарунок — гроші. Можливо це буде надто банально, проте Тельцям сподобається.

Для святкування Дня Святого Валентина разом з представниками цього Знаку Зодіаку краще обрати вечерю у дорогому ресторані, радить астролог.

Людям народженим під Знаком Близнюків до душі припаде «інформаційний подарунок», який допоможе їм дізнатися щось нове, розповідає експерт.

— Це повітряний Знак, планетою-управителем якого є Меркурій. Одна з головних рис Близнюків — різноплановість. Тобто, в них багато інтересів. Це подвійний знак. Проте, для них більш цікавим буде щось пов’язане з новою інформацією. Наприклад, цікава книга, абонемент на вивчення англійської, курси або просто невелика подорож в інше місто. Щось що буде дражнити їхню цікавість та тривожити інтелект, — каже астролог.

Обираючи подарунок народженим під Знаком Рака, варто взяти до уваги, що вони — люди сімейні. Тож найкращим сюрпризом стануть практичні речі, які знадобляться в побуті.

— В  гороскопі цей Знак асоціюється з четвертим домом. Це сім’я, щось таке, свого роду, інтимне. Для Раків було б добре провести цей день вдома у сімейному колі. З своїми рідними або близькими своєї другої половинки, — говорить Ігор Балябас. — Кращим дарунком стануть речі для дому: тарілки, склянки, техніка тощо. Це має бути щось практичне, але в той же час сам підхід має бути доволі особистим. Крім того, можна купити щось для їхнього душевного комфорту, наприклад, улюблені солодощі.

На противагу Ракам, Леви люблять більш гучні святкування, розповідає астролог.

— Лев — вогняний Знак. Вони люблять святкувати з розмахом, адже пов’язані з з п’ятим домом. Сюди відносимо спорт, творчість, розваги. Тож ідеальний подарунок для представників цього Знаку —похід в театр, кіно, на концерт чи в нічний клуб де є шоу та розваги, — говорить експерт. — Не менш цінними для них є компліменти. Левам важливо знати, що таких як вони у світі більше немає.

Представники Зодіакального Знаку Діви — доволі прискіпливі, тож вгодити їм з дарунком не просто.

— З Дівами складно, оскільки вони дуже критичні. Такі люди можуть знайти недоліки в будь-якому подарунку. В цьому випадку варто обрати те, що даватиме поживу для їхнього інтелекту. Наприклад книги, але вони мають бути практичними, — зазначає астролог. — Також їм до вподоби може бути практична дрібничка.

Представники цього Знаку оцінять річ, пов’язану з медициною.

— Діви асоціюються з шостим домом, а це — питання здоров’я. Тому хорошим варіантом подарунку стане література пов’язану з здоровим способом життя або питаннями медицини, — додає Ігор Балябас.

Серед усіх Знаків Зодіаку найбільше романтику цінують Терези, тож оцінять красиво оздоблений  подарунок.

— Терезами управляє Венера, це повітряний Знак. Сьомий дім в гороскопі пов'язаний з шлюбом і серйозним партнерством, тому тут треба проявити вишуканий романтизм. Наприклад, подарувати другій половинці букет квітів з оригінальними сердечками або навіть цукерки, проте, вони мають бути гарно оформлені. Побільше сердечок та стрічечок, — каже експерт. — Можна сказати, що це свято напряму пов’язане з Терезами. Адже те, з чим асоціюється День Святого Валентина найкраще підходить саме представникам цього Знаку.

Представники Зодіакального Знаку Скорпіон найбільше оцінять більш відверті подарунки.

— В гороскопі восьмий дім пов'язаний з сексом. Для Скорпіонів важливо показати, як їх реально люблять. Ключову роль тут відіграє пристрасть. Тому найкраще у цей день їм подарувати себе самого. Разом провести вечір та ніч, — каже  Ігор Балябас. — Скорпіони як і Тільці пов’язані з грішми. Проте навіть матеріальний подарунок для Скорпіона має бути пов’язаний з пристрастю. Наприклад, сексуальна нижня білизна.

Якщо вашою другою половинкою є Стрілець то найкраще зустріти День закоханих у спільній подорожі, радить астролог.

—  Стрілець — вогняний Знак. Анологія з дев’ятим домом, який  пов’язаний з іноземними країнами. Ідеальним варіантом для подарунку стане поїздка закордон. Якщо ж такої можливості немає, тоді можна подорожувати в межах країни, але на далеку відстань. Також Стрільцям сподобається щось пов’язане зі спортивними подіями або розширенням світогляду. Як і всі вогненні знаки, вони більш налаштовані на зовнішній світ, — розповідає експерт.

При виборі подарунку для Козерогів варто звернути увагу на більш дорогі, статусні речі.

— Козероги більш орієнтовані на роботу та кар’єрний розвиток, тож святкування не люблять. Їм властива раціональність і практичність. Тож обираючи подарунок для такої людини варто звернути увагу на практичні речі та статусні речі. Це в чомусь об’єднує їх з Тільцями, — каже Ігор Балябас. — Чоловікам в якості подарунку підійде брендовий костюм або краватка, яка допоможе підкреслити статусність, а для жінки – сукня або класичний подарунок. В той же час це швидше має бути щось консервативне. Якщо ж можливості купити щось дорожче немає, варто обрати практичну річ, що обов’язково знадобиться в повсякденному житті.

Щодо святкування, то Козероги швидше нададуть перевагу тому, що прийнято у соціумі.

 — Найкращим варіантом вважається те, що заведено у суспільстві – посиділи вдома, випили вина та обмінялися подарунками.

Представники Знаку Водолій на противагу консервативним Козерогам, полюбляють незвичні сюрпризи.

— Водоліям характерне новаторство, оригінальність та непередбачуваність. Хорошим подарунком для цього Знаку стане щось оригінальне, що відрізнятиметься на фоні інших. Тож в якості подарунку підійде новітня техніка або незвична тематична вечірка, — розповідає астролог. — Подарунок має бути максимально цікавим. Він може бути простеньким та не надто дорогим проте, з ізюминкою.

Для Риб не останню роль відіграє романтика тож при виборі дарунку варто звернути на це увагу.

— Найкращий спосіб провести День закоханих з Рибами — організувати романтичну вечерю для двох. Для цього знаку також важливою є романтика адже йому Венера також екзальтує, — каже астролог. — Подарунок має бути з загадкою або пов’язаний з водою. До прикладу, незвична картина або рибки.

Зображення з вільних джерел