У Тернополі таки введуть локдаун

Опубліковано в Життя краю 10.01.2021

Завтра, 11 січня у Тернополі та області вводять локдаун.

Про це повідомили сьогодні на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

— Я хочу нагадати вам про минулу весну, коли ми тільки зустрілися з такою небезпечною хворобою, як COVID-19. Тоді, вчасно вжиті заходи, яких ми дотрималися, дозволили нам уникнути важких ситуацій та великої кількості смертей. Тому хочу сказати, що локдаун, який ми вводимо зараз, це обмеження, які так само дозволять убезпечити населення та вже з 25-го січня повернутися в звичний темп життя, — каже заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук.

Причиною такого рішення стала епідситуація в області.

— На сьогодні епідситуація області розцінюється як не благополучна. Захворюваність утримується на високих рівнях та перевищує загально державний показник продовжують реєструватися спалахи та летальні випадки, — повідомила в.о. генерального директора ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Чайчук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.