На Тернопільщині встановлюють комплекси для габаритно-вагового контролю вантажівок

Опубліковано в Життя краю 22.12.2020

На Тернопільщині закупили ще два мобільні комплекси для зважування великогабаритних автомобілів.

Сьогодні їх передали працівникам Укртрансбезпеки для зваження та перевірки перевантажень автомобілів.

Вартість одного такого комплексу  – близько 250 тисяч гривень.

За словами голови Тернопільської обласної державної адміністрації, Володимира Труша, зараз на Тернопільщині є вже три таких комплекси. Завдяки їм останніми роками було виявлено 433 порушення.

– Завдяки трьом комплексам які вже працювали до цього часу було виявлено порушень на загальну суму 79 000 євро. З них вже сплачено 1 мільйон гривень, – каже Володимир Труш. – Збудувати дороги одна справа, а вберегти їх – зовсім інша тому, під час відновлення траси М-19 робили майданчики для пересувних зважувальних комплексів. Сподіваюся, що це обладнання дадуть можливість зберегти дорогу, забезпечити правильний рух по ній і не дати зруйнувати те, що так довго будували.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.