У Тернополі показали «Еволюцію душі» через полотна (фото)

Опубліковано в Життя краю 21.12.2020

У п’ятницю, 18-го грудня, у Тернопільському обласному художньому музеї відбулася виставка-розпродаж робіт художниці Крістіни Андоліні «Еволюція душі. 2020. Змова Купідонів».

За словами організаторки та ідейниці подій проєкту «Еволюція душі» Катерини Вусич, на виставці представлено 44 полотна. Деякі з них було продано ще до початку заходу.

 –  Це 5-та виставка робіт художниці. Попередні було проведено в Києві та Тернополі. Ця виставка передноворічна, на ній представлено всього 44 картини мисткині і всі вони дуже яскраві, – каже Катерина Вусич. – Ще перед початком аукціону 4 роботи було придбано колекціонерами з Франції. В них вже є полотна художниці з інших виставок, тож перед цим заходом вони ознайомили з каталогом у електронному варіанті і купили деякі з картин.

«Еволюція душі. 2020. Змова Купідонів» має й благодійну мету адже 20% від зібраних коштів підуть на  на реалізацію спільного з Сергієм Кічулою проекту "Я покажу тобі світ...", ціль якого – придбати спеціальний візок для активних прогулянок дітям з інвалідністю.

Сама художниця зізнається, що ця виставка – особлива.

– Ця виставка особлива для мене. Дуже таємнича адже проходить напередодні різдвяних свят і тому зараз атмосфера казки та чуда літає в повітрі. Будь-яке загадане бажання буде реалізоване в житті, – каже Крістіна Андоліні. – Не менш важливим є й те, що частину виручених коштів ми плануємо втілення благодійного проєкту. Звичайно, він не дуже  масштабний але я вважаю, що для Тернополя він є неймовірно важливим.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.