Групу злочинців, які нападали на валютників у Тернополі, взяли під варту

Опубліковано в Життя краю 30.11.2020

Співробітники управління стратегічних розслідувань спільно з слідчими ГУНП в Тернопільській області, патрульною поліцією та бійцями КОРДу у п’ятницю, 27 листопада, затримали у Тернополі групу особливо небезпечних злочинців.

Йдеться про трьох осіб кавказької зовнішності, які займалися нападами на валютників.

Про деталі затримання сьогодні під час брифінгу розповів керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук.

– У п’ятницю в нас відбулася резонансна подія, яка привернула увагу громадськості. Було припинено діяльність групи з трьох осіб, які займалися нападами на валютників,  розповів Андрій Миколайчук. – В п’ятницю було проведено затримання спільно із слідчими ГУНП в тернопільській області та працівниками нашого управління стратегічних розслідувань, під час якої викрито трьох осіб не українців, не місцевих. Наразі ми говоримо про вже доведені три епізоди цих розбійних нападів. По найменшому сума – 60 тисяч гривень, по найбільшому – 420 тисяч гривень. У п’ятницю було проведено затримання, а в суботу всім трьом особам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.