Проект «Переможці» вразив тернополян

Опубліковано в Життя краю 27.08.2016

Посмішки, сила духу, віра у щастя і нове життя, незламність та щирість наших захисників – таким перед тернополянами постав соціальний мультимедіапроект «Переможці».

 Сьогодні відбулось його офіційне відкриття в приміщенні музею ретро автомобілів «Ретро-кортеж», що поблизу «Подолян». І хоч виставка унікальних робіт фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової триватиме впродовж місяця, аж до 27 вересня – на вернісаж завітало багато тернополян. Авторами виставки є ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька та головний редактор журналу "Viva!" Іванна Слабошпицька. 

Проект «Переможці» складається з серії фотографій  бійців АТО, які під час бойових дій втратили кінцівки. І хоч їм довелось пройти через велике та складне випробування, вони не опустили своїх рук та продовжили жити і радіти, а відтак – стали переможцями.

До слова, журнал «Viva!» в рамках проекту створив спецвипуск з 18-ма історіями життя бійців, які стали героями фото-робіт. Кожен охочий може стати частинкою цієї соціальної мультимедійної ініціативи придбавши благодійний номер видання. Усі кошти підуть на розвиток сучасного протезування в Україні. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.