Версія для друку

Для борців з Тернопільщини турнір до дня Святого Миколая був багатим на призи

Опубліковано в Життя краю 23.12.2019

Нагородами збагатилися борці з Збаражчини на Тернопільщині на X-му відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед юнаків, присвяченому ветеранам боротьби Буковини до дня Святого Миколая.

Традиційні змагання відбулися 17-18 грудня в Чернівецькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі. Долучилося до турніру більше 190 спортсменів 2001 року народження і молодше. Щоби показати майстерність на борцівському килимі, в Чернівці приїхали юнаки з дитячо-юнацьких спортивних шкіл міст Тернополя, Львова, Чернівців, Кам’янця-Подільського, Коломиї, Трускавця, юні борці ДЮСШ із Заставнівщини, Кельменеччини, Вижницького та Новоселицького районів. Також були спортсмени із Болгарії та Молдови.

Турнір пройшов на високому рівні та був багатим на переможців. Так, п’ятеро юнаків зі збаразького СК «Чемпіон» на Тернопільщині збагатилися призами. Перше місце посів Дячук Юрій (59 кілограмів) та Солонинка Антон (66 кілограмів). На другому місці Борак Дмитро (29 кілограмів). Треті місця мають Смакула Олександр (29 кілограмів) та Максимчук Іван (29 кілограмів).

отувaли збapaзьких боpців до змaгaнь тpенеpи – Євгеній Коpоль, Олексaндp Шaфpaнський, Олег Боpисевич, a тaкож стapший тpенеp тa кеpівник СК «Чемпіон» Петpо Коpоль.

Головний наставник спортсменів пишається досягненнями своїх вихованців, які продовжують поповнювати спортивну школу новими нагородами.

—  Завше мотивую своїх спортсменів до нових звершень. Бо мотивація – то ключовий фактор у досягненні мети. Без залізної сили волі, стійкого характеру ми не зможемо досягти яких-небудь висот у боротьбі. Отримати бажаний результат дозволяє повна самовіддача. Саме тому і тренуватися потрібно в повну силу, як і повністю викласти себе на змаганнях. Спорт – то невпинна праця над собою, — поділився головний тренер.