У тернополянки квітнуть навіть повітряні кульки (фото)

Опубліковано в Життя краю 05.04.2019

Декілька вправних рухів і звичайна повітряна кулька в руках мешканки Тернополя Тетяни Фейло перетворюється на будь-що – веселку, хмаринки, травичку, квіти, сніговиків, арку.

Для того, щоби зробити своєму клієнту свято, талановитій жінці досить взяти до рук насос, різнокольорові повітряні кульки, надути та викрутити з них, що душа забажає.

Як розповіла умілиця, почала вона займатися створенням невеличких надувних шедеврів після того, як вирішила зробити для свого сина незабутнє день народження спершу жінка придбала декілька кульок, викрутила з них декілька фігурок. Надувні хлопчик, дівчинка та квіти припали до смаку жінці, тож вона почала набивати руку на крученні, виготовляючи різноманітні фігурки на замовлення.

Звичайно, не все вдавалося. Кульки рвалися, тож багато матеріалу попсувалося, доки не навчилася добре робити. Тепер, коли набила руку, почала робити різноманітні фігурки-декорації на замовлення. Надуваю кульки повітрям і гелієм. Якщо іграшка повинна стояти вгорі – всередину йде гелій, для нижніх елементів досить повітря. В кожну кульку слід накачувати певну кількість повітря, щоб вироби були однаковими, не падали. Важливо використовувати для надування тільки якісний матеріал. Не купую китайські кульки, адже вони довго не послужать, — розповіла умілиця.

Жінка зазначила, що завжди виконує свою роботу якісно, аби замовники залишалися задоволеними. Тернополянка радіє, що її праця змушує посміхатися дітвору та їх батьків, які милюються її великими та невеличкими кульковими творіннями.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.