Версія для друку

Тернополяни побачили фільм, знятий мовою сучасного покоління (відео)

Опубліковано в Життя краю 02.04.2019

Тернопільським глядачам 1 квітня представили фільм«Сквот32» – історію сучасної української молоді, яка перебуває в пошуках себе та свого місця в божевільному ритмі сучасного мегаполісу.

Сквот - покинуте приміщення, заселене зазвичай без згоди власника. Його мешканців називають "сквотерами". Головна героїня – дівчина-фотограф Ліза потрапляє у такий старий київський будинок, щоб змінити своє життя.

У Файному місті «Сквот32» презентувала творча група у складі продюсера Андрія Єрмака й акторів фільму: Анни Адамович, Олександра Богачука, Самбо Сандри та Владислава Партики. Під час представлення зустрічав гостей очільник Тернопільської Кінокомісії Леонід Бицюра. 

Важливо, що допрем’єрний показ фільму стартував саме з Тернополя. Сподіваюся, що наше місто додасть успіху цій стрічці, яку оцінять глядачі. Фільм розрахований не тільки на молоде покоління, але й на інших категорій осіб. Приємно сьогодні зустрітися і з колегами з Благодійного фонду «Відчуй». Сподіваюся, що тренд, який ви заклали в стрічку «Сквот32», об’єднає багатьох людей в різних куточках нашої держави,поділився Леонід Бицюра.

Новий фільм насамперед апелює до молоді. Як підмітив головний гість вечора продюсер Андрій Єрмак, стрічка наповнена оптимізмом, цінним насамперед для сучасного покоління.

Вже традиційно ми розпочинаємо допрем’єрні тури саме з Тернополя. Ми створили цей фільм, адже мали бажання показати глядачеві сучасну українську молодь, яка наближена до європейської. Бо вільна, талановита. Саме їй, на мою думку, буде найбільш зрозуміло те, що ми хотіли сказати у стрічці на їхній мові. Ми передали, що потрібно вірити у свої сили і розуміти, що наше життя знаходиться у власних руках. Все можливо, потрібно тільки вірити. Після перегляду фільму можна відчути приємний «присмак», вловити надію, — поділився продюсер фільму Андрій Єрмак.

Додамо, що виробництвом фільму займалася кінокомпанія «Гарнет інтернешнл медіа груп» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Зазначимо, що кінопроект «Фіксація пріоритетів» (робоча назва фільму «Сквот32») у 2016 році став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Державного агентства України з питань кіно та отримав фінансування на режисерський дебют.

Фото - з вільних джерел.