Тернополяни займатимуться неординарними видами спорту

Опубліковано в Життя краю 24.06.2016

В рамках святкування Дня молоді всі охочі тернополяни матимуть змогу відвідати «Містечко Мультиспорту», яке відбудеться на цих вихідних в парку Шевченка. Особливістю заходу стане можливість спробувати поки непритаманні для Тернополя види активної занятості і спорту. Такий проект реалізується в файному місті вперше.

«Ми вирішили організувати один, досить неординарний захід – «Містечко Мультиспорту» - каже один з організаторів заходу, голова «Молодіжного Націоналістичного Конгресу» Василь Дубовий – його ідея полягає в тому, аби привезти до Тернополя такі види фізичної задіяності, яких немає серед олімпійських видів спорту і яких молодь не може спробувати в нас. Такий захід ми проводитемо вперше. Якщо він сподобається тернополянам, то ми будемо й надалі його розвивати і вдосконалювати».

Серед «неординарних» видів спорту тернополяни безкоштовно зможуть спробувати себе в сапах (ходінні по воді на дошках), слеклайні (ходінні по натягнутій стропі), болдер тейблі, колективній грі бодібол, скелелазінні по надувному скеледромі та багатьох інших цікавих активностях.

До слова, організатори всіх заходів, які проводитимуться до Дня молоді в Тернополі запросили до співпраці місцевих представників Державної служби надзвичайних ситуацій для повної підтримки техніки безпеки.

 

Ігор Скавінський

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.