Просто неба тернопільські моделі вперше влаштували неабияке дефіле на ковзанах (фото)

Опубліковано в Життя краю 21.12.2018

Учасники від модельного агентства «One Model's» у вишуканому теплому одязі пройшлись на ковзанах перед тернополянами увечері, 20 грудня на Театральному майдані.

Дійство - Ice Fashion Show стартувало о 19:30 год. на льодовій арені, що поряд з ялинкою. Молодь дефілювала в шубах, пальтах, комбінезонах від відомих українських дизайнерів.

Попередньо юні моделі більше тижня вчилися впевнено триматися на льоду. Дехто із учасниць до того раніше ніколи не ставав на лід, проте після щоденних занять, які молодь мала вранці та ввечері, красені та красуні стійко трималися на кризі.

Одна із моделей – Анастасія Крицька отримала чимало приємних вражень від дефіле та наголосила, що хотіла би ще долучитися до такого показу.

Дуже рада, що в Тернополі відбувся цей показ. Вважаю, що проведення подібних заходів свідчить про високий рівень та професіоналізм його організаторів. Сьогодні мені не було важко триматися на льоду, проте трішки змерзла. Тільки я змогла побороти в собі і холод, і незначне хвилювання, тож виступила вдало. Не передати емоцій, які мене переповнювали, коли проїхалася перед людьми на імпровізованому подіумі, коли всі спостерігають за тобою, — розповіла Анастасія.

Дівчина певна, що якщо подібні покази й надалі відбуватимуться у Файному місті, вони будуть ще масштабнішими та цікавішими.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.