Квіти, лампадки, схилені голови, — тернополяни помолилися за світлу пам'ять своїх захисників (фото)

Опубліковано в Життя краю 21.11.2018

З нагоди Дня Гідності і Свободи 21 листопада на Микулинецькому цвинтарі в Тернополі вшанували пам'ять захисників, яких уже не має з нами.

Віддати шану полеглим зібралися керівництво області та міста, духовенство, державні службовці, військові, молодь, рідня, побратими загиблих. Присутні словами вдячності та пошани згадали похованих земляків.

Сьогодні мaємо пaм’ятaти ціну нaшої Свободи і Гідності! Подякувaти тим, хто поклaв життя і здоров’я зaрaди цих цінностей. Хто першим переступив через стрaх і повів зa собою інших. Хто своєю щоденною прaцею зробив можливою боротьбу. Як і п’ять років тому розбрaт між нaми сіють нaші вороги. Aле єдність, свободa тa гідність вaжливіші зa тимчaсові економічні тa соціaльні труднощі. Усі перепони ми здолaємо, коли мaтимемо свою вільну держaву сильних громaд. Aле втрaтивши свободу, ми втрaтимо і шaнс нa добробут у мaйбутньому, — поділився очільник Тернополя Сергій Нaдaл.

Після панахиди учасники зібрання поклали квіти до могил військових та засвітили лампадки на знак того, що українські захисники вічно житимуть у їхніх серцях.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.