На трасі Тернопіль-Підволочиськ - новенький асфальт

Опубліковано в Новини 18.08.2018

16 серпня, на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області завершено укладання верхнього шару покриття на останніх метрах дороги М-12 (ділянка Тернопіль-Підволочиськ).

Підрядна організація улаштувала 800 тонн щебенево-мастикового асфальтобетону. Вперше за 30 років дорожники капітально відремонтували усі 38,9 кілометри дороги. Надалі підрядник зосередиться на влаштуванні тротуарів, бордюрів, з’їздів. Також буде нанесена розмітка, - зазначають у Службі автомобільних доріг Тернопільської області.

Роботи, нагадаємо, стартували у квітні. Аби оптимізувати процес, назустріч одна одній просувалися дві бригади підрядної організації.

На замовлення Служби автомобільних доріг лабораторія перевіряла усі укладені матеріали. Незалежний контроль якості робіт здійснювало ДП «Дорцентр». Неодноразово ремонт перевіряло і керівництво Тернопільської обласної державної адміністрації.

Фото:  Служба автомобільних доріг Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.