Щурі на вікнах та під ними: у Тернополі пацюки заполонили двір багатоповерхівки

Опубліковано в Новини 13.08.2018

Тернополяни, що живуть на вулиці Тарнавського, 3, скаржаться на щурів, яких у дворі з’явилось дуже багато. Про це у групі «Тернопільські плітки» пише Natali Natali та оприлюднює відео.

Авторка допису зауважує, що місцеві жителі підгодовують тварин, кидаючи з вікон своїх домівок харчі. Жінка каже, що ні отрута, ні ультразвуковий відлякувач вже не допомагає, тому потрібно залити бетоном тунелі під землею, з яких вилазять пацюки.

Під постом багато тернополяни залишили свої коментарі. Одні – радять купити кота, інші – звертатись до міської ради.

– Коли у нас щурі в квартирі були (з підвалу по шахті в гості приходили), то дорогий ЖЕК теж нам рекомендував кота купити. Дуже мудра порада, коли у вас такого нема в квартирі чи під вікнами! Ми зірвали ванну і все "намертво" залили бетоном. От так от позбулися сусідів,які навіть по квартирі вночі бігали,а в нас дитина маленька. Щурі переносять страшні і смертельні для людини інфекції, – пише Kristina Vovk.

– Треба терміново почати розводити популяцію бездомних котиків. Обов’язково з активістами і притулком. Інакше ради не дати, – коментує Саша Свида.

– Що вони вам зробили? Чого ви знущаєтесь над тваринками? Візьміть їх додому, нагодуйте, прихистіть... – висловлюється Теодор Мармонтов.

– А у нас немає щурів а радіусі, тому що є котуськи, яких не ображають, не травлять і в підвалі не замуровують. Не знаю, яка у вас ситуація, просто надіюсь до деяких борців з котами дійде існування другого кінця палки...додає Liudmyla Sha Chekhovska.

Головне фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.