У Тернополі трапилася аварія за участі 5-ти автомобілів

Опубліковано в Новини 04.08.2018

Вчора, близько 15-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Микулинецькій. Оперативно прибувши на місце події встановили, що зіткнулися 5 автомобілів: карета швидкої Mersedes 312 D, Fiat Scudo, Kia Cerato, Mazda та ВАЗ 210994.

За попередніми даними, керманичу швидкої, який рухався з увімкненими проблисковими маячками на заборонений сигнал світлофора, не надав перевагу в русі Fiat Scudo. Внаслідок зіткнення швидку відкинуло на зустрічну смугу, де вона зачепила Kia Cerato, Mazda та ВАЗ, - повідомляють в управлінні патрульної поліції в Тернопільській області.
На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Водієві швидкої допомоги патрульні винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування без відповідних документів) та склали адмінпротокол за статтею 124 КУпАП(порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортного засобу). Також адмінпротокол за ст. 124 КУпАП винесли водієві Fiat Scudo.

 наголошує: будьте уважними та відповідальними за кермом! Не наражайте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Фото: Управління патрульної поліції в Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.