На деяких вулицях Тернополя - новенький асфальт

Опубліковано в Новини 29.07.2018

У Тернополі (в мікрорайоні Пронятин) завершився поточний ремонт дороги, що сполучає зупинку громадського транспорту та проходить через вул. Бригадну та вул. Мирну. Ремонт дорожнього покриття завершився також на вул. Тернопільській, що у мікрорайоні Кутківці.

Як повідомляють у відділі технагляду Тернопільської міської ради, поточний ремонт на цих вулицях тривав протягом трьох років, за цей час там було влаштовано вирівнюючий шар та верхній шар асфальтобетону на близько 2500 кв. м. дороги. Також у 2017 році розпочався капітальний ремонт перехрестя вул. Бригадна – вул. Глибока Долина – вул. Хліборобна, проте минулого року там було влаштовано лише щебеневу основу дороги. Цього року відбувся тендер, де було обрано підрядника (КП «Міськшляхрембуд») і найближчим часом ремонт на цій ділянці відновиться.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.