Більша частина траси Тернопіль-Підволочиськ вже з двома шарами покриття

Опубліковано в Новини 29.07.2018

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області триває влаштування верхнього шару покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону на трасі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

Нагадаємо, у 2018 році Уряд виділив кошти на поточний середній ремонт 38,9-кілометрової ділянки від Тернополя до кордону з Хмельницьою областю. Вона є частиною транснаціонального коридору GOhighway, котрий з’єднує польські міста Гданськ і Гдиню із українськими Одесою і Миколаєвом.

Підрядник вже уклав нижній шар покриття на усій протяжності ремонтованої траси. З верхнім шаром ділянки, котрі простягаються повз виїзд з Тернополя, аеропорт, Смиківці, Ступки, Романівку, Ангелівку. Тривають роботи в Романовому Селі.

Попереду лише населені пункти Кам’янки і Підволочиськ, - зазначають у Службі автомобільних доріг Тернопільської області.

Фото: Служба автомобільних доріг Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.