Дамбу тернопільського ставу відремонтують до Дня Незалежності та Дня міста

Опубліковано в Новини 28.07.2018

Тривають роботи третьої черги реконструкції дамби тернопільського ставу.

Дорога на дамбі тернопільського ставу не просто ремонтується, а фактично будується з використанням новітніх технологій, які до цього часу не застосовувалися у місті.

 - Нам важливо не просто побудувати нову дорогу, а зробити це якісно. Тому, аби ця дорога протягом багатьох років витримувала значні навантаження безперервного руху автотранспорту, підрядники на ділянці, що ремонтується, провели повну заміну інженерних мереж, встелили геотекстиль, основу дорожнього покриття та нижній шар асфальтобетону. Після цього розпочнеться ремонт другої частини дороги, а паралельно з цими роботами ремонтуються і тротуари по обидві сторони вулиці. Якщо погодні умови будуть сприятливими і працівникам підрядної організації вдасться завершити повну реконструкцію дороги на дамбі тернопільського ставу до святкування Дня Незалежності та Дня міста, - повідомляють у "Тернопіль житлово-комунальний".

Окрім реконструкції дорожнього покриття, на цій вулиці проводилися роботи із заміни опор контактної мережі, оскільки найближчим часом тут заплановано облаштувати нове освітлення.

Фото: "Тернопіль житлово-комунальний"

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.