У Тернополі чоловік погрожував ножем жінці та дитині

Опубліковано в Новини 24.07.2018

Повідомлення про те, що на вулиці Шептицького чоловік погрожує ножем жінці та 7-річній дитині, патрульні отримали від перехожих.

Прибувши за адресою, яку повідомили заявники, поліцейські помітили згуртований натовп людей. Громадяни вказали на чоловіка, який, за їхніми словами, «розмахував» гострим предметом перед жінкою та дитиною.

Правоохоронці перевірили вміст кишень правопорушника. Там вони виявили предмет, схожий на ніж. Про це повідомляють у патрульній поліції Тернопільській області.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. У відділку встановили особу чоловіка – це 35-річний уродженець Львова, раніше судимий за крадіжки.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.