Тернопільські спортсмени здобули перемогу на міжнародному турнірі з армрестлінгу

Опубліковано в Новини 22.07.2018

На арені Львівського нічного клубу "Малевич" відбувся міжнародний турнір з армрестлінгу "LVIV OPEN CUP 2018".

Цього року боротьба проходила у 6-ти вагових категоріях серед чоловіків та однієї категорії серед жінок, також новинкою змагань стала боротьба серед юнаків (2000 р.н. та молодших). У LVIV OPEN CUP взяло участь 130 спортсменів з 24 міст України та гості з Білорусії і Польщі, - заявили в обласній раді Тернополя.

Рівень учасників змагань був на дуже високий, оскільки брали участь зірки світового армрестлінгу. На праву руку у категорії +95 кгпроводилась абсолютна категорія, у якій взяли участь найсильніші спортсмени. Тут переможцем став абсолютний чемпіон світу в суперважкій категорії  тренер-викладач «Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту» заслужений майстер спортуАндрій  Пушкар,  який переміг Петра Маргарінта з Одеси і посів перше місце, забравши  головний  Кубок змагань. 

Тернопільська Тернопільська облрада

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.