Операція "Перевізник": тернопільські патрульні задокументували понад 500 правопорушень

Опубліковано в Новини 16.07.2018

На території України, зокрема й на Тернопільщині, ще з 20-го квітня тривала комплексна перевірка транспортних засобів, які займаються перевезенням пасажирів.

Так, під час комплексу заходів під назвою «Перевізник» тернопільські правоохоронці обстежили 2372 транспортних засоби, 116 з яких – перевозять дітей.

Поліцейськими було складено 579 адмінматеріалів. Найбільше правопорушень (73) пов’язано з відхиленням від визначеного маршруту. Ще 14 – керування транспортом без необхідних документів, а 23 автобуси не пройшли технічний огляд. Окрім цього, правоохоронці склали 2 пртоколи за фактом керування машин таксистами у стані алкогольного сп’яніння. Щодо недотримання правил випуску на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством, поліцейські задокументували 14 фактів. Про це повідомляють у патрульній поліції Тернопільської області.

Головне фото: з відкритих джерел.

Інфографіка: патрульна поліція Тернопільської області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.