З помешкання 73-річного тернополянина пройдисвіти винесли півтисячі доларів та сім тисяч гривень

Опубліковано в Новини 15.07.2018

Зловмисники потрапили до помешкання пенсіонера, пропонуючи товар за «дуже вигідною» ціною. Врешті викрали суму в рази перевищуючу вартість непотребу, який принесли.

Як розповів потерпілий, двоє молодих чоловіків, підійшли до нього на зупинці громадського транспорту. Спочатку розповідали, що вони медики, збираються відкривати кардіологічний центр, а далі від справ медичних перейшли до побутових – запропонували за сто євро цілу купу краму: і каструлі, і побутову техніку ще й в подарунок масажер і наручний годинник. Старенький спокусився на дешевизну товару і зловмисники понесли весь цей крам до його помешкання.

Як зазначають в обласному відомстві поліції, після розрахунку зайди не одразу пішли: один відволікав пенсіонера розмовами на кухні, а інший попросився до ванної помити руки. Тоді, як підозрює потерпілий, його й обікрали, бо напередодні зловмисники бачили, звідки він витягував гроші. Сума втраченого - 500 американських доларів та 7000 гривень.

Правоохоронці встановлюють осіб зловмисників, а краян закликають не спокушатися на різного роду вигідні пропозиції від незнайомців. Бо довіра може вартувати дорого.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
Віталій Кличко: Валерію Залужному та Ліні Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва
Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.