Благодійна пісня: у центрі Тернополя збирають гроші для учасників бойових дій

Опубліковано в Новини 11.07.2018

У центрі міста львівська Спілка ветеранів АТО розташувала скриньку для добровільних пожертв коштів учасникам бойових дій. Окрім цього, поблизу виступає наживо музичний колектив «Карпати».

– Ми організовуємо благодійні концерти по всі Україні – як у великих містах, так і в селищах. Зібрані гроші передаємо голові нашої спілки, а він вже скеровує їх для учасників АТО, які потребують лікування. Цієї суботи, наприклад, ми організовуємо фестиваль у Яремчі, а недавно був у Калуші. Українські пісні, які виконують «Карпати» у центрі міста, нікому нічого не коштують. Люди слухають концерт безкоштовно, а хто має можливість та бажання, то кидає у скриньку гроші, – розповідає солістка музичного колективу «Карпати», волонтер Світлана Ярема.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.