Заступник директора магазину на Тернопільщині потрапила на "гачок" шахрая, бо думала, що він - генеральний директор

Опубліковано в Новини 04.07.2018

Потерпіла розповіла, що до неї на робочий номер зателефонував чоловік, який представився генеральним директором львівської торгово-виробничої компанії, якій належить мережа крамниць. Він розпитав про наявну в касі готівку, а потім наказав терміново перерахувати практично усі гроші , а це 5900 гривень, на його мобільний рахунок.

Після дивної телефонної розмови працівниця намагалась дотелефонуватись до керівництва й уточнити, що їй робити, та, за збігом обставин, їй це не вдалось. Відтак бідолашна, аби не наражатись на гнів «генерального», перерахувала власні кошти на вказаний мобільний номер, - пише "Досьє 102".

Зрештою з’ясувалася, що телефонував зовсім не генеральний директор, а шахрай, і жінка звернулася із заявою в поліцію.За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу – шахрайство. Слідство триває.

А краян поліцейські закликають вчитися на чужих помилках. Звісно, шахраї щоразу придумують нові афери і передбачити усі неможливо, але виявити пильність у справах, що стосуються грошей, ніколи не буде зайвим.

Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.