Дороги Тернопільщини продовжують "латати"

Опубліковано в Новини 28.06.2018

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області тривають роботи з поточного середнього та ямкового ремонту на дорогах державного значення.

Вчора, 27 черня за допомогою установок «Мадпатчер» шляховики ліквідовують ямковість на дорогах Кременець – Біла Церква, Галич – Сатанів та Бережани – Підгайці - Монастириська. Поточний дрібний ремонт (ліквідація просадок, пучин, колійності) триває дорогах Тернопіль – Скалат – Жванець, Вишнівець – Ланівці, Почаїв – Зборів, Галич – Сатанів та Кременець – Біла Церква. За день заплановано ліквідувати 3255 метрів квадратних пошкоджень.

Роботи з поточного середнього ремонту тривають у напрямку Кременця (траса М-19 Доманове – Ковель – Чернівці - Тереблече) ділянка в межах населеного пункту Коханівка Збаразького району. Тут,  дорожники виконують влаштування ЩМА (1500 тонн) на протяжності 1200 метрів, - повідомляють у Службі автомобільних робіт Тернопільської області

На дорозі Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамʼянка (ділянка Смиківці – Камянки) шляховики вконують земляні роботи та роботи з благоустрою. На цій же дорозі (ділянка поблизу населеного пункту Ступки) триває регенерація старого покриття.

Фото: Служба автомобільних доріг Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.